Božićna priredba i čestitka ravnatelja

Dragi učenici, poštovani roditelji.

Na koncu smo prvog odgojno-obrazovnog razdoblja, posebnog po mnogočemu, a ipak najposebnijeg po tom što smo svi tu. Svima vama za Božić poklanjamo jedan poseban dar, a to je naša tradicionalna Božićna priredba u nešto drugačijem obliku. Naime, vrijedni glumci i pjevači našeg odjela 3.c i članovi dramske skupine i školskog zbora stali su na pozornicu Kulturnog centra Ljubuški i pred kamerama odaslali poruke mira i ljubavi. Za pripremu učenika zaslužni su učiteljica Danijela Bebić, nastavnice hrvatskog jezika Elda Miloš, Nikolina Milićević, Dragica Petrović, Ivana Bubalo i Marina Ševo te nastavnica glazbene kulture Dijana Vučić. U školi su pak recitacijama preko školskog razglasa učenici 3.b i 3.d s učiteljicama Nadom Bandur i Marijanom Miloš razveseljavali naše učenike poslijepodnevne smjene.

Božić je pred nama, a 2020. godina je na izlaznim vratima. Birajmo zadržati za sebe ono što nam je bilo korisno, na čemu smo narasli kao osoba, a to često u životu nisu ugodne stvari. Život pred nas svaki dan stavlja različite boje, mi biramo hoćemo li ih proliti ili iskoristiti slikajući slike živih boja. Možda ne slikamo umjetnička djela, ali tako barem činimo najbolje što znamo u ovom trenutku.

Svim učenicima koji slave, njihovim roditeljima i cijelom nastavnom osoblju od srca čestitam Božić i želim blagoslovljenu novu godinu!

U školi se ponovno vidimo 18.siječnja 2021.godine.

Ravnatelj Davorin Medić

You may also like...