Obraćanje ravnatelja škole

Poštovani roditelji!

Kroz preteklo razdoblje od početka pandemije više puta smo se obraćali Vama i našim učenicima nastojeći prenijeti ključne informacije o modelima školovanja i svim ostalim adaptacijama na aktualnu situaciju.

Nalazimo shodnim i u sadašnjem vremenu uputiti riječi solidarnosti, podrške i pozvati Vas na nastavak suradnje kako bismo zajedno pronašli najbolja rješenja za naše učenike, Vašu djecu.

Danas su se u školske klupe vratili naši učenici devetog razreda, a za ostale se nadamo da će se i oni uskoro vratiti. Interes svakog našeg učitelja i nastavnika je normalizacija rada i prenošenje znanja učenicima uživo, bez prevelikog posredništva moderne tehnologije. Aktualne, nepovoljne okolnosti tjeraju nas na česte promjene modela u kojima se nastava odvija, i iako je to teško prihvatiti vjerujemo da je u najboljem interesu po fizičko zdravlje učenika i njihovih obitelji. Isto tako, biramo vjerovati u potencijale naših učenika i kapacitete svakog našeg sugrađanina i da zajedno možemo nadvladati nedaće pandemije. Nadamo se da iznalazite načine da se izborite i da koristite vrijeme da svoju djecu poučite vrijednim životnim lekcijama koje biste u normalnim okolnostima ostavili za neko drugo vrijeme.

Pozivam Vas na nastavak suradnje jer je partnerstvo roditelja i škole ključno za naše učenike, te stojimo na raspolaganju za Vaše upite. Ne zaboravite ni na sebe dok promišljate o svojoj djeci.

Želimo Vam svako dobro, zdravlje tijela i duše, obilje strpljenja i snage.

U ime djelatnika OŠ Marka Marulića Ljubuški srdačno Vas pozdravljam!

                                                                             Ravnatelj Davorin Medić

You may also like...