Tjedan psihologije u Hercegovini – predavanja u Ljubuškom

Danas se obilježava Svjetski dan mentalnog zdravlja. U našoj školi ga obilježavamo prigodnim razgovorom i uređenim panoom.

Također, tim povodom Društvo psihologa FBiH-podružnica Hercegovina organizira šesti po redu Tjedan psihologije u Hercegovini koji će uključivati niz predavanja i radionica u više hercegovačkih gradova.

Cjelokupan program možete pronaći na službenoj stranici Podružnice https://hr-hr.facebook.com/podruznica.hercegovina/

U Ljubuškom će školski psiholozi održati sljedeća predavanja :

10.10. „Prilagodba na srednju školu“ , Marina Dugandžić, mag.psych (za učenike Gimnazije Ljubuški)

11.10. „Kako uspješno učiti?“ , Jelena Ševo, mag.psych. (za učenike SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški)

12.10. „Što muči našu djecu? (iz perspektive školskog psihologa)“, Mario Brkić, mag.psych., edukant realitetne psihoterapije (predavanje otvoreno za javnost, Kulturni centar Ljubuški u 18 sati)

14.10. „Živimo li u zdravim obiteljskim odnosima?“, Kristina Paponja, mag.psych., edukantica obiteljsko-sustavne psihoterapije  (predavanje otvoreno za javnost, Gradska vijećnica Ljubuški u 18 sati)

Ulaz na predavanja za građane je slobodan.

Pozivamo roditelje učenika osnovne, srednje škole kao i studenta, stručnjake kao i sve ostale građane zainteresirane za pitanja mentalnog zdravlja, novih  pojavnosti u našem društvu i izazove koji su pred našom djecom na navedena predavanja, kao i na predavanja u Mostaru, Tomislavgradu i Širokom Brijegu.

You may also like...