U četvrtak 14.5. manifestacija “Lino višebojac”, a redovne nastave neće biti

Prema Rješenju Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH od 24. ožujka 2015.  Podravka d.o.o. je dobila suglasnost za realizaciju projekta “Lino višebojac”  u OŠ Marka Marulića Ljubuški.

Lino višebojac, Podravkin projekt koji je postao simbolom promicanja pozitivnih vrijednosti, u devet sezona osvojio srca više od 170.000 osnovaca i postao najomiljeniji projekt za djecu u Hrvatskoj, a zadnjim pothvatima postaje i međunarodna manifestacija.

Djeca će se natjecati u više športskih disciplina (trčanje, skok u dalje, davanje koševa, potezanej užeta itd.), a izloženi su i literarni radovi na temu “Svijet po mom”.

Natjecanje će se realizirati  u četvrtak 14.5.2015. godine u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški u vremenu  od 10 do 12 sati.

Proba za učenike koji sudjeluju na natjecanju je u 7:30 sati  u Gradskoj športskoj dvorani.

Redovne nastave za učenike naše škole neće biti, a svi učenici i djelatnici škole su obvezni doći i  podržati manifestaciju, prvu ovog tipa u našem gradu. Dakle,  učenici ne trebaju dolaziti u školu nego s rekvizitima za navijanje u Gradsku športsku dvoranu koja  će biti otvorena već od 9:30 sati .

Pozivamo i roditelje učenika na ovaj događaj .

Nakon programa bit će prilika za degustaciju Podravkinih proizvoda  i zajedničko druženje.

 

Više o ovom športsko-kreativnom projektu na  http://www.lino.eu/dogadjanja/lino-visebojac/9-sezona/

You may also like...