Formular o zdravstvenom stanju učenika

Iz smjernica Županijskog zavoda za javno zdravstvo ŽZH :

“Prije odlaska u školu, roditelj je dužan izmjeriti tjelesnu temperaturu djeteta i popuniti formular o zdravstvenom stanju djeteta (ukoliko učenik nije dostavio navedeni formular, ne može prisustvovati nastavi taj dan). Ukoliko dijete ima temperaturu 37 ili više (ili nekih od simptoma upale respiratornog sustava), roditelj dijete ne šalje u školu, te telefonski obavještava obiteljskog liječnika i razrednika.

Važne napomene za roditelje:

  • U vremenu globalne pandemije COVID-19, ne može se isključiti  rizik infekcije u bilo kojim uvjetima, pa tako i u uvjetima boravka učenika u školi.

  • Ukoliko vaše dijete pokazuje bilo kakve znakove bolesti, o tome telefonski obavijestiti razrednika.

  • Ako je vaše dijete u posljednje vrijeme negdje putovalo ili bilo u rizičnom kontaktu, o tome ste dužni obavijestiti razrednika.

  • Kako bi se očuvalo kolektivno zdravlje svih učenika, bitno je da se učenici u slobodno vrijeme ponašaju odgovorno, odnosno da se drže preporuka i smanje rizične kontakte na minimum.

  • Za dodatne informacije o COVID-19 posjetite web stranicu županijskog zavoda za javno zdravstvo ŽZH ili isti kontaktirajte putem telefona 039/661-702 ili putem mail adrese: [email protected]

Formular možete preuzeti ovdje:

You may also like...