Obavijest o početku nastave nakon proljetnih praznika

Prenosimo službeno priopćenje MOZKS ŽZH vezano za početak nastave nakon proljetnih praznika:

Ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Ružica Mikulić je danas s početkom u 11h održala sastanak u dvorani Skupštine ŽZH u Širokom Brijegu s ravnateljima škola Županije Zapadnohercegovačke na kojoj je donesen zaključak kako se nastava od 12. do 16. travnja neće odvijati u standardnom obliku nego preko već uspostavljenih kanala komunikacije.

Učitelji i nastavnici će tjedan od 12. travnja do 16. travnja iskoristiti za ponavljanje i utvrđivanje nastavnog gradiva obrađenog u prethodnom razdoblju te su u obvezi pripremiti materijale i zadatke za ponavljanje svim učenicima, a komunicirat će u satnicama prema uobičajenom rasporedu sati, zaključeno je na sastanku.

Preporuka je da se ne vrše provjeravanja odnosno vrednovanja i ocjenjivanja učeničkih postignuća ni u kojem obliku u narednom tjednu.

Do kraja idućeg tjedna će se pratiti stanje u Županiji i donijeti odluka na koji način će nastava biti organizirana za dalje, a za to vrijeme, preporuka je da se smanje sva moguća kretanja kako učenika, tako i djelatnika škola, kako bi već od idućeg tjedna imali redovnu nastavu.

mozks-zzh.com

You may also like...